
Η συνταγή της ημέρας
Σμυρνέικα Πασχαλινά Κουλουράκια

Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και τα αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε στον καδο του μίξερ το μαλακό βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ για 8-10 λεπτά, να αφρατέψει πολύ το μείγμα και να λιώσει καλά η ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά να τα πίνει το μείγμα. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το λικέρ μαστίχα. Διαλύουμε τη σόδα στην πορτοκαλάδα και ανακατεύουμε το μείγμα. Ενεργοποιείται η σόδα και αφρίζει. Το ρίχνουμε στον κάδο. Τέλος ρίχνουμε το αλ Μαγειρέψτε τη >>>
Μόλις μαγειρεύτηκαν
-
Κριθαράκι με σάλτσα ντομάτα
-
Κόλλυβα μοναστηριακά
-
Κολοκυθοανθοί με πλιγούρι
-
Βιετναμέζικη σούπα με μοσχάρι και ρυζομακάρονα (pho bo soup)
-
Κοτόπουλο με κάρυ και μπανάνες (barbados)
-
Σουφλέ σολομού σε κυπελάκια από φύλλα μπανάνας
-
Κρεμά αβοκάντο με σολομό
-
Τσάου μέιν χοιρινό
-
Σούπα γκούλας (gulaschsuppe)
-
Κοτόπουλο με σάλτσα κάσιους