Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

ΓΛΥΚΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ (ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ) 8 ψήφοι

Από ΑΝΔΡΕΑΣ Α.
ΓΛΥΚΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ (ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ)
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 
Μια δροσερή υπεροχή συνταγή με ονειρική γεύση. Εύκολη και νόστιμη. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Υλικά (4 μερίδες) :

400 γρ κρέμα πατισερί
4 μπανάνες
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
ξύσμα από 1 λεμόνι
χυμό από 2 λεμόνια
φύλλα δυόσμου για γαρνίρισμα
Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ

Εκτέλεση:

Χτυπάμε την κρεμά πολύ καλά με έναν αυγοδάρτη στο χέρι. Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού και ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε την κρεμά σε 4 ποτήρια κρασιού πλατιά. Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις βουτάμε στο χυμό λεμονιού για 1 λεπτό. Τις τοποθετούμε πάνω στην κρεμά. Γαρνίρουμε με δυόσμο.
3 αστέρια από 8 επισκέπτες
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

Σχετικές Συνταγές

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ 28-11-2011 07:00:08

Κατάλαβα. Ειναι ένα απόλυτα γλυκόξυνο επιδόρπιο.

Όλγα Δ.  26-11-2011 18:59:02

Το συγκεκριμένο γλυκό λέγεται "σανίτες" . Επιπλέον στη στρώση προσθέτουμε λίγη μαρμελάδα και μπορούμε να βάλουμε φράουλες και κομπόστα ροδάκινο ή βερίκοκο σε κομμάτια . Είναι συνταγή πατρινού καλού ζαχαροπλαστείου .

ΑΝΔΡΕΑΣ 26-05-2010 07:45:38

ΣΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΣΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ.

ΑΝΔΡΕΑΣ 26-05-2010 07:43:24

MEΣΑ ΣΤΟ YUMYUM ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΙΩΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ.

νικολεττα 25-05-2010 14:07:46

να υποθεσω οτι την κρεμα πατισερι την προμηθευομαστε απο τα ζαχαροπλαστια αλλα μπορειτε να βαλετε και την συνταγη της? ευχαριστω!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ 20-03-2010 12:11:20

AYTO ΕΙΠΑ, ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ.

Alexia 19-03-2010 21:26:45

EXEIS ΔΙΚΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗ ΤΡΩΓΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΛΗΣ 19-03-2010 13:52:49

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΑΛΕΞΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΦΑΓΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΙ Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΟΞΥΤΗΤΑ ΤΟΥ,ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ. ΕΤΣΙ Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ.

ALEXIA 19-03-2010 08:50:12

ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΑΦΟΥ ΤΗ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ

Πείτε μας τη γνώμη σας, κάντε μια πρόταση ή απλά ρωτήστε! Για κάθε σχόλιο σας θα κερδίσετε και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
Έχετε δοκιμάσει τη συνταγή; 
e-mail 
Σχόλιο 


 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια