Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Μπουγιαμπέσα απλή 3 ψήφοι

Μπουγιαμπέσα απλή
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (4 μερίδες)

1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
4 μέτριες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1,5 φλιτζάνι νερό
1 φλιτζάνι ξηρό λευκό κρασί
1 φάκελος μίγμα σούπας (από κρεμμύδι ή μανιτάρια)
1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κουταλάκι φύλλα θυμαριού
500 γρ ντομάτες από κονσέρβα με το χυμό τους
750 γρ ψάρι (ένα ή ανάμικτα από τα εξής: αγριόψαρα: καπόνια, σκορπιοί, χριστόψαρα, γενικά θα πρέπει να είναι "παχύ" ψάρι)

Εκτέλεση

1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ή πήλινο σκεύος ζεσταίνουμε το λάδι και μαγειρεύουμε το σκόρδο σε μέτρια φωτιά μέχρι να χρυσίσει.
2. Προσθέτουμε το νερό, το κρασί, την κρεμμυδόσουπα, το μαϊντανό και το θυμάρι και τα αναμιγνύουμε καλά.
3. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις ντομάτες, αφήνουμε να πάρει βράση και το σιγοβράζουμε σκεπασμένο για 15 λεπτά. Προσθέτουμε το ψάρι και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
2 αστέρια από 3 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια