Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

ΨΑΡΙ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ 2 ψήφοι

Από ΓΙΟΥΛΗ Τ.
ΨΑΡΙ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (2-4 μερίδες) :

2 φιλέτα από ψαρί μπακαλιάρο ή πέρκα ή φαγκρί ή λαβράκι
1 κομμάτι τζίντζερ 3 εκατοστά περίπου τριμμένο στον τριφτή
2 κρεμμυδάκια πράσινα σε φετάκια
2 χούφτες σπανάκι
4 κλωναράκια μαϊντανό
300 γρ. μανιτάρια
4 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας χυμό λεμόνι
Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ

Εκτέλεση:

Στρώστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο και βαλτέ πάνω το ψαρί, απλώστε πάνω του το τζίντζερ, το κρεμμυδάκι, το σπανάκι, το κόλιανδρο, τα μανιτάρια και το σκόρδο. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε τη ζάχαρη και το λεμόνι και περιχύστε το ψάρι. Τυλίξτε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για 20 λεπτά σε μέτριο φούρνο. Ανοίξτε προσεκτικά και συνοδέψτε με βραστές πατάτες.

Σημείωση του yumyum: Επειδή πολλά έχουν ακουστεί για το αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και λαδόκολλα.
1 αστέρια από 2 επισκέπτες
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

Σχετικές Συνταγές

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ANNA MACHERA 12-02-2011 07:48:29

πολυ ωραιο φαγητο μπραβο

ΜΕΛΤΙΝΗ 10-03-2010 11:42:44

Πιστεύω ότι το σπανάκι μένει σχεδόν ξερό και άγευστο πάνω στο φιλέτο ψαριού, αν εκτελεστεί έτσι η συνταγή... Προτείνω, λοιπόν, ένα σωτάρισμα 3 λεπτών σε ελάχιστο λάδι(το οποίο δεν περιέχει καθόλου η παραπάνω συνταγή )μαζί με το κρεμμυδάκι και το σκόρδο. Επίσης, ως τελευταία στρώση πάνω από το φιλέτο και το σπανάκι προτείνω 1 ή 2 τοματίνια - και για πιο super επίγευση αλλά και για καλύτερη πρόσληψη σιδήρου όχι μόνο από το λεμόνι αλλά και από την αγαπημένη μας μεσογειακή τομάτα. Συγγνώμη για τις τόσες παρεμβάσεις-διορθώσεις αλλά λατρεύω το σπανάκι και το λυπήθηκα το καημένο έτσι που το φαντάστηκα κλεισμένο....

Πείτε μας τη γνώμη σας, κάντε μια πρόταση ή απλά ρωτήστε! Για κάθε σχόλιο σας θα κερδίσετε και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
Έχετε δοκιμάσει τη συνταγή; 
e-mail 
Σχόλιο 


 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια