Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

ΧΟΡΤΑ ΒΡΑΣΤΑ 8 ψήφοι

ΧΟΡΤΑ ΒΡΑΣΤΑ
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (4 μερίδες) :

1 κιλό χόρτα της αρεσκείας σας
ξύδι ή λεμόνι
αλάτι και πιπέρι
λάδι

Εκτέλεση:

1. Κόβουμε τις ρίζες από τα χόρτα και τα πλένουμε πολύ καλά.
2. Τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
3. Τα τοποθετούμε σε μία σαλατιέρα ή ένα μπολ και προσθέτουμε το ξύδι.
4. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το λάδι.
3 αστέρια από 8 επισκέπτες
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!

από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

Σχετικές Συνταγές

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
νικολεττα 15-04-2010 14:11:19

μα ναι για το καλοκαιρι .... εμεις στο εξοχικο μας, εχουμε περιβολι και ετσι εχουμε βλητα την ωρα που τα θελουμε.. απο την παραγωγη στην καταναλωση!!!

Aλεξία 14-04-2010 21:18:36

ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΛΗΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

νικολεττα 14-04-2010 20:21:06

μιας και δεν μου αρεσουν τα πικρα χορτα προτιμο τα βλητα με λαδακι και ξυδακι

alexia 14-04-2010 11:33:23

ΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΑ ΧΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ

νικολεττα 13-04-2010 16:02:17

η πεθερα μου οταν βραζει τα χορτα ριχνει και μια κουταλια της σουπας σοδα μαγειρικη...

ΜΑΡΙΑ 01-03-2010 13:50:45

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΕΞΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ.

Aλεξία 28-02-2010 18:10:59

Πολύ χρήσιμα αυτά που γράφεις Μαρία

ΜΑΡΙΑ 26-02-2010 19:36:38

ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΝΕΡΟ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΒΡΑΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΥΠΗΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΕ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.

ΜΑΡΙΑ 26-02-2010 19:22:15

ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΑ

Αλεξία 12-02-2010 21:53:15

εγώ τα τσιγαρίζω λίγο με παπρικα στο τηγάνι,λάδι και λεμόνι αφού έχουν βράσει φυσικά.

Πείτε μας τη γνώμη σας, κάντε μια πρόταση ή απλά ρωτήστε! Για κάθε σχόλιο σας θα κερδίσετε και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
Έχετε δοκιμάσει τη συνταγή; 
e-mail 
Σχόλιο 


 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια