Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Σπαράγγια με καπνιστό σολομό και αυγά 1 ψήφοι

Σπαράγγια με καπνιστό σολομό και αυγά
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (4-6 μερίδες)

6 αυγά
6 φέτες καπνιστός σολομός
1 ματσάκι σπαράγγια νωπά, κατεψυγμένα ή από κονσέρβα
κόκκινο μπρικ
3 κλαράκια άνηθο
βούτυρο, ξύδι
αλάτι - πιπέρι(πράσινο, κόκκινο, μαύρο)

Εκτέλεση

1. Κόβουμε τις σκληρές άκρες από τα σπαράγγια και τις ισιώνουμε για να έχουν το ίδιο μήκος. Κατόπι, με ένα μαχαίρι ξύνουμε τα κοτσάνια, Πλένουμε τα σπαράγγια και τα δένουμε κάνοντας ένα ματσάκι. Τα βράζουμε για 15 λεπτά περίπου και τα στραγγίζουμε.
2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε νερό, προσθέτουμε 3-4 κουταλιές ξύδι, αλάτι, σπάζουμε και ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και τα βράζουμε για 2 λεπτά περίπου.
3. Λύνουμε τα σπαράγγια. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε 2 κουταλιές βούτυρο και σοτάρουμε τα σπαράγγια πασπαλίζοντάς τα με μαύρο και πράσινο πιπέρι.
4. Σε κάθε πιάτο τοποθετούμε 1 αυγό πάνω σε μια φέτα σολομό, ρίχνουμε λίγο μπρικ, κόκκινο πιπέρι, μοιράζουμε τα σπαράγγια στα πιάτα και γαρνίρουμε με άνηθο. Το φαγητό σερβίρεται ζεστό.
5 αστέρια από 1 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια