Αμύγδαλα αλατισμένα 3 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αμύγδαλα αλατισμένα
 
 

Υλικά

αμυγδαλα
λίγο λάδι
αλάτι

Εκτέλεση

Βάζετε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει. Όταν αρχίσει να βράζει ρίχνετε τα αμύγδαλα και τα βράζετε για 5. Τα σουρώνετε, τα ξεφλουδίζετε και τα σκουπίζετε με μια πετσέτα. Βάζετε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι να κάψει και καβουρδίζετε τα αμύγδαλα, ανακατεύοντάς τα, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα. Τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και τα πασπαλίζετε με μπόλικο αλάτι. Όταν κρυώσουν τα αδειάζετε μέσα σε σουρωτήρι και τα κουνάτε λίγο να φύγει το πολύ αλάτι. Τα φυλάτε σε βάζο.
0 αστέρια από 3 επισκέπτες