Λιγκουίνι με τόνο και πολύχρωμες πιπεριές 1 ψήφοι

Από ΛΙΑ Ο.
Λιγκουίνι με τόνο και πολύχρωμες πιπεριές
Εύκολη, γρήγορη και πολύ νόστιμη!
 
 

Υλικά (2 μερίδες)

μισό πακέτο Liquini
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες ή κύβους
2/3 κονκασέ ντομάτας
1 πιπεριά κόκκινη σε κύβους
1 πιπεριά πράσινη σε κύβους
1 πιπεριά πορτοκαλή σε κύβους
2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ πικάντικη ή ακόμα καλύτερα γλυκόξινη (που μπορούμε να βρούμε στα Lidl)
μαϊντανός
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο (να καλύψει τον πάτο του τηγανιού)

Εκτέλεση

Βράζουμε το νερό για τα μακαρόνια και στο μεταξύ (μέχρι να γίνουν τα μακαρόνια), φτιάχνουμε τη σάλτσα ως εξής:
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, και μόλις πάρει λίγο χρώμα βάζουμε τις πιπεριές να μαλακώσουν. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και Όταν είναι και αυτές έτοιμες ρίχνουμε τον τόνο το κονκασέ και την κέτσαπ, ρίχνουμε περίπου ένα ποτήρι νερό και σκεπάζουμε το τηγάνι. Η σάλτσα είναι έτοιμη όταν έχει ρουφήξει αρκετά από τα υγρά της αλλά όχι όλα
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες