Μους από αχλάδι και αβοκάντο με μακαντάμια 2 ψήφοι

Μους από αχλάδι και αβοκάντο με μακαντάμια
 
 

Υλικά (6 μερίδες)


2 αχλάδια πολύ ώριμα, ξεφλουδισμένα και κομμένα
1 αβοκάντο πολύ ώριμο, ξεφλουδισμένο, χωρίς καουκούτσι και κομμένο
2 κουταλιές χυμός λεμονιού
2 κουταλιές πορτοκαλόφλουδα τριμμένη
2 κουταλιές απλό ή αρωματικό σκούρο ρούμι
1/2 φλιτζάνι φιστίκια ή μακαντάμια κομμένα
1 d μπαχάρι
κλαράκια μέντας για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ και τα δουλεύουμε για 1 περίπου λεπτό. Χύνουμε το μίγμα σε ένα γυάλινο δοχείο γλυκού ή ποτήρια και τα παγώνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον. Τα γαρνίρουμε και τα σερβίρουμε κρύα.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες