
Η συνταγή της ημέρας
Σμυρνέικα Πασχαλινά Κουλουράκια

Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και τα αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε στον καδο του μίξερ το μαλακό βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ για 8-10 λεπτά, να αφρατέψει πολύ το μείγμα και να λιώσει καλά η ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά να τα πίνει το μείγμα. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το λικέρ μαστίχα. Διαλύουμε τη σόδα στην πορτοκαλάδα και ανακατεύουμε το μείγμα. Ενεργοποιείται η σόδα και αφρίζει. Το ρίχνουμε στον κάδο. Τέλος ρίχνουμε το αλ Μαγειρέψτε τη >>>
Μόλις μαγειρεύτηκαν
-
Σπαγγετίνι με καπνιστό σολομό και μουστάρδα
-
Πένες με σολομό και σάλτσα από άνηθο και μουστάρδα
-
Κρεμώδης σούπα με καβούρι και κονιάκ
-
Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα μανιτάρια
-
Κέικ μήλου με σάλτσα κανέλας
-
Κρεπ συζετ με grand marnier
-
Παγωμένο μείγμα από ροδάκινα
-
Κριθαράκι στο φούρνο με πιπεριές και τυρί
-
Χοιρινό στίρφραιντ με σος στρειδιών
-
Τονοκροκέτες