Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Ξεκίνησαν από την Κίνα, ήρθαν στην Ιταλία και τώρα αρέσουν σε όλους μας! Συνδιάζονται πολύ όμορφα με θαλασσινά.
Απολαύστε ένα από τα 513 πιάτα μας με ζυμαρικά και θαλασσινά.

Περισσότερες συνταγές και καλή όρεξη |

-
Μακαρόνια με πέστο και καλαμάρι Η περίοδος της νηστείας είναι η πιο κατάλληλη για να ετοιμάσουμε τα πιο νόστιμα μακαρόνια με πέστο και καλαμάρι.
-
Πένες με φρέσκο σολωμό και σπανάκι Μία γρήγορη συνταγή με πένες και φρέσκο σολωμό!
-
Κριθαράκι με καραβίδες Το κριθαρότο με καραβίδες είναι μία πολύ ωραία συνταγή του Always Hungry για ξεχωριστές περιστάσεις.
-
Ζυμαρικά με Καλαμάρι Αυτή τη συνταγή για Ζυμαρικά με Καλαμάρι από Always Hungry θα σας εντυπωσιάσει!
-
Ζυμαρικά με τόνο και ελιές Τα ζυμαρικά με τόνο είναι μια κλασική ιταλική συνταγή και πολύ οικονομική.
-
Λιγκουίνια με καπνιστό σολομό σε σάλτσα κρέμας από το μέλος ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣΜειώνουμε ή παραλείπουμε το αλάτι στο ζυμαρικό όταν χρησιμοποιούμε καπνιστό σολομό.
-
Λιγκουίνια με αχιβάδες και τσορίθο από το μέλος ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣΤο chorizo (υπάρχει μεξικάνικο και ισπανικό) είναι φρέσκο λουκάνικο χοιρινού που τρώγεται μαγειρεμένο. Μπορεί να είναι ήπιο ή καυτερό και πουλιέται στα καταστήματα τροφίμων πολυτελείας. Αν δεν βρίσκουμε chorizo, μπορούμε να το υποκαταστήσουμε με οποιοδήποτε φρέσκο, πικάντικο λουκάνικο.
-
Καψαλισμένα χτένια με λεμόνι και βότκα από το μέλος ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣΠεριχύνουμε τα καψαλισμένα χτένια με λεμόνι, κρέμα και μπόλικο εστραγκόν για ένα ντελικάτο πιάτο, που είναι νοστιμότατο ανακατεμένο με ζυμαρικό. Για να τα σερβίρουμε πάνω σε ζυμαρικό, βράζουμε 250 γρ. σπαγέτι ή λινγκουίνια και φυλάμε περίπου ½ φλιτζ. από το νερό τους. Ρίχνουμε το βρασμένο ζυμαρικό στη σάλτσα με αρκετό από το νερό που φυλαξαμε μέχρι την επιθυμητή υφή. Ανακατεύουμε για να καλυφθεί το ζυμαρικό, προσθέτουμε εστραγκόν και επαναφέρουμε τα χτένια στο τηγάνι.
-
Σπαγγέτι με τόνο και ασιατικά μυρωδικά από το μέλος ΑΛΟΝΣΟΣ
-
Λιγκουίνια με σάλτσα από γαρίδες και μαυροδάφνη από το μέλος ΑΛΟΝΣΟΣΗ (ασιατική) σάλτσα στρειδιών συνδυάζεται τέλεια με την μαυροδάφνη!
-
Γαρίδες με σάλτσα κρέμας drambuie από το μέλος ΑΝΤΩΝΙΟΣ
-
Κριθαράκι με τόνο, πιπεριές, μανιτάρια και τυρί στο φούρνο από το μέλος ΑΛΟΝΣΟΣ
-
Τόνος με ζυμαρικό και κόκκινα φασόλια από το μέλος ΑΝΤΡΙΑΝΟΣ
-
Μακαρόνι με κόκκινα φασόλια και τόνο από το μέλος ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ
-
Μακαρόνι με τόνο και ελιές από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Λιγκουίνια με τόνο, γαρίδες, λαχανικά και φέτα από το μέλος ΑΛΟΝΣΟΣ
-
Μπακαλιαροσαλάτα βενετσιάνικη με μακαρονάκι κοφτό από το μέλος ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣΜια δροσερή σαλάτα, παλιότερα μόνο καλοκαιριάτικη (που τα αμπελοφάσουλα ήταν στην εποχή τους), στις μέρες για όλο το χρόνο χάρη στα κατεψυγμένα λαχανικά. Πηγαίνει με λευκό, ξηρό κρασί.
-
Πένες νισουάζ από το μέλος ΤΡΙΓΚΟΥΛΛΟΣΜια σαλάτα ζυμαρικού που περιέχει όλες τις γεύσεις της κλασικής γαλλικής σαλάτας Νισουάζ.
-
Κοχύλια του ναύτη από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Φετουτσίνια με γαρίδες και σάλτσα από σουσάμι και τζίντζερ από το μέλος ΑΝΤΡΙΑΝΟΣΗ συνταγή αυτή απαιτεί γλυκά κρεμμύδια. Η σάλτσα συνδυάζει σόγια σος, ρυζόξυδο, σησαμέλαιο και τριμμένο τζίντζερ.
Περισσότερες συνταγές και καλή όρεξη |

![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |