Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Η σάλτσα ενώ είναι ένα συνοδευτικό για το φαγητό μας χωρίς να το καταλάβουμε τις περισσότερες φορές παίρνει και τον κύριο γευστικό λόγο!
Φτιάξτε μία από τις 53 υπέροχες σάλτσες που σας προτείνουμε.

Περισσότερες συνταγές και καλή όρεξη |

-
Μαρινάρα για λευκό κρέας από το μέλος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΝόστιμη μαρινάρα για για λευκά κρέατα: χοιρινό, κοτόπουλο, κουνέλι
-
Ομελέτα φούρνου με μανιτάρια από το μέλος Σοφία Π.Νόστιμη και εύκολη συνταγή, όχι μόνο για ένα γρήγορο και ελαφρύ γεύμα αλλά και σαν ορεκτικό.
-
Πολτός του κόκκινου κάρυ από το μέλος ΤΑΪΛΑΝΔΗ
-
Ντιπ μουστάρδας από το μέλος ΑΣΠΑΤαιριάζει πολύ ωραία με τα κρέατά μας αλλά και σαν ντιπ για τσιπς ή ότι άλλο τραβά η όρεξή μας.
-
Σάλτσα διαβόλου από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΗ σάλτσα αυτή ταιριάζει να σερβιριστεί με κοτόπουλο ψητό, κοτόπουλο πάνε, εσκαλόπ πάνε, μπριζόλες ψητές, κ.α...
-
Ντιπ με φασόλια από το μέλος ΑΓΓΕΛΙΚΗ Κ.Είναι ένα ντιπ που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν σάλτσα για πίτσα ή κρέπα, σε διάφορα φαγητά, ακόμα και σαν ορεκτικό.
-
Σάλτσα ντομάτας με ζαμπόν και βότκα από το μέλος ΑΝΤΡΙΑΝΟΣ
-
Fondue Μογγολίας από το μέλος ΑΝΤΡΙΑΝΟΣ
-
Αλοιφή πάπρικας και δαμάσκηνου από το μέλος ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣΤην αλοιφή αυτή τη σερβίρουμε ως ντιπ, αλλά εμπλουτίζουμε και σάλτσες, μαρινάδες και ντρέσινγκ. Είναι γλυκιά.
-
Σπιτικη κέτσαπ από το μέλος ΣΟΦΙΑ Σ.
-
Πατατοσαλάτα κινεζική με ντρέσινγκ από ρυζόξιδο και ελαιόλαδο
-
Μπέικον με μανιτάρια και χαρουπόμελο από το μέλος ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ
-
Βασικό ντρέσινγκ σαλάτας ιταλικό από το μέλος ΑΝΤΡΙΑΝΟΣΤο ντρέσινγκ αυτό κάνει σπουδαία δουλειά, καθώς μετατρέπει ανάμικτα πράσινα λαχανικά, μπρόκολα ή σπαράγγια στον ατμό σε μια υπέροχη σαλάτα. Μπορεί να ετοιμαστεί από την προηγούμενη.
-
Σάλσα βέρντε (πράσινη σάλτσα) από το μέλος ΑΝΤΩΝΙΟΣ
-
Βινεγκρέτ σαν Φρανσίσκο από το μέλος ΣΤΕΦΑΝΟΣ
-
Σάλτσα Αλφρέντο από το μέλος ΑΝΤΩΝΙΟΣ
-
Σάλτσα μουστάρδας από το μέλος ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
-
Σάλτσα πέστο σικελική (pesto alla siciliana) από το μέλος ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣΌλοι γνωρίζουν το Πέστο αλά Τζενοβέζε, την πράσινη σάλτσα από βασιλικό και σκόρδο, που αποτελεί σύμβολο της κουζίνας της Λιγουρίας. Το ιταλικό ρήμα «pestare» σημαίνει «σφυροκοπώ» ή «συνθλίβω», και επομένως η λέξη «πέστο» περιγράφει μια διεργασία μάλλον παρά ένα προϊόν. Πράγματι, το Πέστο αλά Τζενοβέζε γίνεται με το κοπάνισμα των συστατικών στο γουδί. Έτσι και το Πέστο αλά Σιτσιλιάνα, που γίνεται με ντομάτες μάλλον παρά με βασιλικό.
-
Σάλτσα με μανιτάρια από το μέλος ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΗ σάλτσα αυτή σερβίρεται με νουά μοσχάρι σε φέτες και κρέας βραστό.
-
Σάλτσα κρέατος για νουντλ Πεκίνου από το μέλος ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ
Περισσότερες συνταγές και καλή όρεξη |

![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |