Κοτόπουλο κοκκινιστό 53 ψήφοι

Κοτόπουλο κοκκινιστό
 
 

Υλικά (4-6 μερίδες)

1 κότα
1/4 φλιτζάνι λάδι
1 κονσέρβα τοματάκια
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1 κρεμμύδι
1/4 φλιτζάνι κρασί
1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

-Πλένετε την κότα και την τρίβετε με μία λεμονόκουπα
-Βάζετε το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί
-Προσθέτετε την κότα και τσιγαρίζετε όσο μπορείτε
-Σβήνετε με κρασί και προσθέτετε την ντομάτα και τον πελτέ
-Αλατοπιπερώνετε
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα της.
3 αστέρια από 53 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες