Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΤΙΖΟΝ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΕΚΑΝ 1 ψήφοι

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΤΙΖΟΝ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΕΚΑΝ
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 
Ένα νοστιμότατο πιάτο κοτόπουλου με μια ασυνήθιστη σάλτσα. Σερβίρεται με ρύζι.

Υλικά (6 μερίδες) :


6 κουταλιές μουστάρδα Ντιζόν
1/4 φλιτζάνι μέλι
1/4 φλιτζάνι χυμός πορτοκαλιού
2 κουταλιές γάλα
2 κουταλιές βούτυρο
χυμός λεμονιού κατά τη γεύση
1/4 κουταλάκι σκόνη μουστάρδας (προαιρετικό)
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 τιναξιά πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
1/4 φλιτζάνι καρύδια πέκαν  κομμένα
6 μισά στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα

Εκτέλεση:

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175οC. Βουτυρώνουμε ένα μέτριο ταψί.
2. Σε μια μέτρια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά αναμιγνύουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το χυμό πορτοκαλιού, το γάλα, το βούτυρο και το χυμό λεμονιού. Βάζουμε τη σκόνη μουστάρδας, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε τα πέκαν ανακατεύοντας.
3. Απλώνουμε τα στήθη κοτόπουλου στο ταψί και τα ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά. Τα καλύπτουμε με το μίγμα της μουστάρδας και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20 λεπτά ακόμη ή μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι πια ροδαλό και οι χυμοί του να τρέχουν διαυγείς.
2 αστέρια από 1 επισκέπτες
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

Σχετικές Συνταγές

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πείτε μας τη γνώμη σας, κάντε μια πρόταση ή απλά ρωτήστε! Για κάθε σχόλιο σας θα κερδίσετε και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
Έχετε δοκιμάσει τη συνταγή; 
e-mail 
Σχόλιο 


 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια