Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Βίδες με τόνο και αντσούγες 1 ψήφοι

Βίδες με τόνο και αντσούγες
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά (4 μερίδες ελαφρού γεύματος)

250 γρ. ζυμαρικό ολικής άλεσης (βίδες)
8 αντσούγες κονσέρβας στραγγισμένες
10 μαύρες ελιές
200 γρ. τόνος από κονσέρβα σε λάδι στραγγισμένος
1 κουταλιά φρέσκο μαϊντανό κομμένο

Ντρέσινγκ μουστάρδας:
1 κουταλάκι μουστάρδα Ντιζόν
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 κουταλιά λευκό ξύδι
5 κουταλιές ελαιόλαδο
πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

1. Βράζουμε το ζυμαρικό, το στραγγίζουμε, το ξεπλένουμε με κρύο νερό, το ξαναστραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
2. Κόβουμε τις αντσούγες στη μέση κατά μήκος. Τυλίγουμε από μια λωρίδα αντσούγας γύρω από κάθε ελιά και την στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα εναλλακτικά βγάζουμε το κουκούτσι από την ελιά και την παραγεμίζουμε με αντσούγα). Βάζουμε το ζυμαρικό, τις τυλιγμένες με αντσούγα ελιές, τον τόνο και το μαϊντανό σε ένα μπολ σαλάτας.
3. Για το ντρέσινγκ, βάζουμε τη μουστάρδα, το σκόρδο, το ξύδι και μαύρο πιπέρι κατά τη γεύση σε ένα σέικερ και το κτυπάμε καλά. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στη σαλάτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
1 αστέρια από 1 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές
Ανήκει στις κατηγορίες


 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια