Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
ΒULETTEN 
Ένα πολύ διαδεδομένο σνακ στο Βερολίνο και οι ντόπιοι συνηθίζουν να το συνοδεύουν με ένα μεγάλο ποτήρι παγωμένη μπίρα. Μοιάζει οπτικά με τους ελληνικούς κεφτέδες αν και διαφέρει στα υλικά. Συνήθως συνοδεύεται με μουστάρδα, αγγουράκια τουρσί ή πατατοσαλάτα.
Υλικά
1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 φέτες ξερό ψωμί (τριμμένο)
120 ml sour cream
100 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι πιπέρι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 φέτες ξερό ψωμί (τριμμένο)
120 ml sour cream
100 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Πλάθουμε τον κιμά σε μικρές μπαλίτσες και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |