Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Κριθαράκι με παρμεζάνα και σκόρδο 2 ψήφοι

Κριθαράκι με παρμεζάνα και σκόρδο
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 

Υλικά

1 φλιτζ. κριθαράκι
1/4 φλιτζ. βούτυρο
2 κουταλιές γάλα
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/8 κουταλάκι πιπέρι
1/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

1. Βράζουμε το κριθαράκι.
2. Ενώ βράζει το κριθαράκι, λιώνουμε το βούτυρο στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει.
3. Στραγγίζουμε το βρασμένο κριθαράκι και το ρίχνουμε στο τηγάνι με το βούτυρο και το σκόρδο. Προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το τυρί και τον μαϊντανό. Ανακατεύουμε και βγάζουμε το φαγητό από τη φωτιά.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές

 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια