Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Λικέρ δαμασκηνό 
Υλικά (1 λίτρο περίπου)
500 γρ. δαμάσκηνα γινωμένα
250 γρ. ζάχαρη
λίγη βανίλια άρωμα
1 λίτρο ρακί
250 γρ. ζάχαρη
λίγη βανίλια άρωμα
1 λίτρο ρακί
Εκτέλεση
Πολτοποιούμε τα δαμάσκηνα και τα βάζουμε σε βάζο με μεγάλο στόμιο, μαζί με τη ζάχαρη, τη βανίλια και το ρακί. Κλείνουμε καλά το βάζο και το αφήνουμε στον ήλιο για 6 εβδομάδες. Μετά το περνάμε από τουλπάνι ή χάρτινο φίλτρο και το φυλάμε σε μπουκάλι.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |