Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Μοσχαράκι σε πυρέξ 
Εύκολη, γρήγορη και πολύ νόστιμη συνταγή.
Υλικά (6 μερίδες)
4 σνίτσελ μοσχαρίσια περίπου 1 κιλό
1 κρεμμυδάκι
1 ποτηράκι κρασί κόκκινο
1 ποτηράκι λάδι
αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, πάπρικα γλυκιά, κανέλα
Για τον πουρέ:
5 μέτριες πατάτες
1 ποτηράκι γάλα
2 κουταλάκια βούτυρο
λίγη παρμεζάνα
1 κρεμμυδάκι
1 ποτηράκι κρασί κόκκινο
1 ποτηράκι λάδι
αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, πάπρικα γλυκιά, κανέλα
Για τον πουρέ:
5 μέτριες πατάτες
1 ποτηράκι γάλα
2 κουταλάκια βούτυρο
λίγη παρμεζάνα
Εκτέλεση
Σε ένα ποτηράκι λάδι σοτάρουμε τα σνίτσελ. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε 4 ντομάτες ψιλοκομμένες, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, μπαχάρι, κανέλα και λίγο νερό. Το μαγειρεύουμε περίπου 40-45 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Σε ένα πυρέξ στρώνουμε το κρέας, προσθέτουμε λίγη παρμεζάνα τριμμένη και κατόπιν προσθέτουμε από πάνω τον πουρέ περίπου 1 εκατοστό. Ρίχνουμε λίγη παρμεζάνα και 2 κουταλιές βούτυρο. Το βάζουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. Σερβίρεται όπως το παστίτσιο.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |