
Ταραμοκεφτέδες 

Μια νόστιμη συνταγή ιδανική για τη νηστεία και όχι μόνο αφού αποτελεί και έναν υπέροχο μεζέ. Με κόκκινο ή ακόμα καλύτερα με άσπρο ταραμά.
Υλικά (15-25 κομμάτια)
7-8 φρέσκα κρεμμυδάκια
μισό ματσάκι άνηθος
μισό ματσάκι μαϊντανός
μαύρο πιπέρι, κύμινο, ρίγανη
200 γρ. άσπρος ταραμάς
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί η τριμμένη φρυγανιά
1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι φαρίνα
λαδί για το τηγάνισμα
(στη συνταγή δεν προσθέτουμε αλάτι γιατί ο ταραμάς είναι αρμυρός)
μισό ματσάκι άνηθος
μισό ματσάκι μαϊντανός
μαύρο πιπέρι, κύμινο, ρίγανη
200 γρ. άσπρος ταραμάς
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί η τριμμένη φρυγανιά
1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι φαρίνα
λαδί για το τηγάνισμα
(στη συνταγή δεν προσθέτουμε αλάτι γιατί ο ταραμάς είναι αρμυρός)