Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Χοιρινό μεξικάνικο 
Υλικά (4 μερίδες)
4 χοιρινές κοτολέτες
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπέρια σε ροδέλες
1 1/2 φλιτζάνι ζωμό κότας
3 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
πάπρικα
αλάτι - πιπέρι
1/2 κουταλάκι θυμάρι
2 κουταλιές βούτυρο
1/2 κουταλάκι τζίντζερ
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπέρια σε ροδέλες
1 1/2 φλιτζάνι ζωμό κότας
3 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
πάπρικα
αλάτι - πιπέρι
1/2 κουταλάκι θυμάρι
2 κουταλιές βούτυρο
1/2 κουταλάκι τζίντζερ
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα μυρωδικά και τρίβουμε το κρέας. Σοτάρουμε το κρέας στο βούτυρο για 4 λεπτάκια. Βγάζουμε το κρέας από το τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και προσθέτουμε το ζωμό και τη ζάχαρη και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Ρίχνουμε πάλι μέσα το κρέας και βράζουμε για ένα εικοσάλεπτο μέχρι να γίνει το κρέας. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |