Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Αλοιφή πάπρικας και δαμάσκηνου 
Την αλοιφή αυτή τη σερβίρουμε ως ντιπ, αλλά εμπλουτίζουμε και σάλτσες, μαρινάδες και ντρέσινγκ. Είναι γλυκιά.
Υλικά (2 βαζάκια)
1 βαζάκι πιπεριές Φλωρίνης
50 γρ. τοματοπελτές
50 γρ. ξερά δαμάσκηνα απυρήνωτα
50 ml λάδι
1 κουταλιά πάπρικα γλυκιά
1 κουταλάκι αλάτι
ελάχιστο (1 πρέζα) μπούκοβο
50 γρ. τοματοπελτές
50 γρ. ξερά δαμάσκηνα απυρήνωτα
50 ml λάδι
1 κουταλιά πάπρικα γλυκιά
1 κουταλάκι αλάτι
ελάχιστο (1 πρέζα) μπούκοβο
Εκτέλεση
Ξεπλένουμε τις πιπεριές Φλωρίνης και τις στραγγί¬ζουμε. Βάζουμε όλα τα υλι¬κά στον πολτοποιητή μέχρι να γίνουν ένας ομοιογενής πολτός.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |