Αρνάκι με μανιτάρια πλευρώτους 3 ψήφοι

Από ΓΙΟΥΛΗ Τ.
Αρνάκι με μανιτάρια πλευρώτους
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

1 κιλό αρνάκι σε κομμάτια
2 κρεμμύδια πολύ ψιλοκομμένα
500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε λωρίδες
1 ποτήρι λευκό κρασί
άνηθο
1 κουταλιά αλεύρι
1 κύβο λαχανικών

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κομμάτια του αρνιού και τα σοτάρουμε καλά. Μόλις σατιριστούν καλά σβήνουμε με το κρασί ρίχνουμε το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι, τον κύβο και ζεστό νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει. Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε ελαφρά τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε πάνω στο κρέας ένα τέταρτο πριν το τέλος ώστε να πάρουν μια βράση μαζί με το κρέας. Τέλος σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο άνηθο.
0 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες