Σχετικές Συνταγές

Μόλις μαγειρεύτηκαν

Νέες Συνταγές

Καπρεζε, σαλάτα ζυμαρικού 2 ψήφοι

Από ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Καπρεζε, σαλάτα ζυμαρικού
Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;
 
Μπορούμε να βράσουμε το ζυμαρικό το πρωί, να το στραγγίσουμε και να το κρυώσουμε στο ψυγείο. Το βράδυ απλά αναμιγνύουμε τα υλικά και το δείπνο μας είναι έτοιμο!

Υλικά

4 φλ. μικρό ζυμαρικό ανάμικτο βρασμένο και κρυωμένο
2 φλ. ντοματάκια κομμένα στη μέση
200 γρ. τυρί μοτσαρέλα φρέσκο κομμένο σε κύβους του 1 εκ.
1/3 φλζ. χαλαρά στοιβαγμένα φύλλα βασιλικού κομμένα ή σχισμένα σε μικρά κομμάτια
2 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι κατά τη γεύση
πιπέρι μαύρο κατά τη γεύση
6 φέτες σαλάμι με λίγα λιπαρά κομμένες στα τέσσερα (προαιρ.)
Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ

Εκτέλεση

1. Βάζουμε όλα τα συστατικά σε ένα μέτριο μπολ σερβιρίσματος και τα ανακατεύουμε καλά.
2. Σκεπάζουμε και παγώνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
3 αστέρια από 2 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές

 


Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

 

Οι νέες συνταγές στο email σας
 
 
 


Πρόσφατα σχόλια