Σοκολάτα με αμύγδαλα και πορτοκάλι 2 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Σοκολάτα με αμύγδαλα και πορτοκάλι
Ένα εύκολο, γρήγορο και νηστίσιμο γλυκό.
 
 

Υλικά

300 γρ. κουβερτούρα
200 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα
100 γρ. γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι

Εκτέλεση

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Ψιλοκόβουμε το γλυκό πορτοκάλι και το προσθέτουμε στην κουβερτούρα μαζί με τα αμύγδαλα. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Σε ένα ταψί βάζουμε μια λαδόκολλα και απλώνουμε το μίγμα. Αφήνουμε τη σοκολάτα να κρυώσει και την κόβουμε με το χέρι σε κομμάτια.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες