Ζελές με καφέ και σιρόπι σφένδαμου 2 ψήφοι

Ζελές με καφέ και σιρόπι σφένδαμου
Εύκολη και γρήγορη παραλλαγή του κλασσικού Ιαπωνέζικου γλυκού Coffee Jelly που είναι το αγαπημένο γλυκό του Saiki Kusuo!
 
 

Υλικά (3)

Για 3 μερίδες

4 κσ κρύο νερό
450 ml νερό (για το βράσιμο)
4 κγ στιγμιαίο καφέ (ανά προτίμηση)
1 φακελάκι ζελατίνη σκόνη
Σιρόπι σφένδαμου

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τη ζελατίνη με το κρύο νερό σε ένα μπολάκι και αφήνουμε να μουλιάσει.
Βάζουμε το νερό με το καφέ να πάρουν μία βράση.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και αμέσως προσθέτουμε τη διαλυμμένη ζελατίνη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί τελείως.
Χωρίζουμε σε μπολάκια και αφού κρυώσουν τα βάζουμε στο ψυγείο.
Μετά σερβίρουμε με σιρόπι σφένδαμου (ή αν θέλετε σαντιγί ή γάλα εβαπορέ).

3 αστέρια από 2 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές

Ανήκει στις κατηγορίες