Φρυγαδέλια 4 ψήφοι

Από ΑΝΔΡΕΑΣ Α.
Φρυγαδέλια
Μια εύκολη και νόστιμη ηπειρωτική συνταγή.
 
 

Υλικά (2-4 μερίδες)

2 μοσχαρίσια συκώτια
2 μπόλιες από αρνί
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη

Εκτέλεση

Κόβουμε σε μικρές μπουκιές το συκώτι και σε αντίστοιχε κομμάτια την μπόλια του αρνιού. Μετά καρφώνουμε σε ξυλάκια για σουβλάκι ένα κομμάτι μπόλια - ένα συκώτι. Συνεχίζουμε μέχρι να φτιάξουμε το σουβλάκι. Αφού ετοιμάσουμε όλα τα ξυλάκια, ρίχνουμε τα μπαχαρικά και το αλάτι και τα ψήνουμε στην ψησταριά. Αν Θέλουμε φτιάχνουμε λαδολέμονο και το περιχύνουμε.
1 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες