Γαλόπουλα με κάρυ 1 ψήφοι

Γαλόπουλα με κάρυ
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

250 γρ. ανθάκια από μπρόκολο, βρασμένα και στραγγισμένα
2 φλιτζ. βρασμένη γαλοπούλα κομμένη σε κύβους των 15 εκ.
1 κονσέρβα κρέμας από σούπα μανιταριών
1/4 φλιτζ. μαγιονέζα
1,5 κουταλάκι χυμός λεμονιού
1 κουταλάκι σκόνη κάρι
1 φλιτζ. καρυκευμένα κρουτόν

Εκτέλεση

Σε ένα τετράγωνο ταψί των 20 εκ. απλώνουμε τα μπρόκολα και βάζουμε από πάνω τη γαλοπούλα.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη σούπα, τη μαγιονέζα, τον χυμό λεμονιού και την σκόνη κάρι. Τα χύνουμε πάνω στη γαλοπούλα, ρίχνοντας από πάνω τα κρουτόν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175οC για 20-25 λεπτά ή μέχρι να κοχλάσει.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες