Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Γκουακαμόλε (guacamole) κλασικό 
Ένα κλασικό, δημοφιλέστατο ντιπ από το Μεξικό με βάση το αβοκάντο.
Υλικά (4-6 μερίδες)
4 ώριμα αβοκάντο ξεφλουδισμένα χωρίς το κουκούτσι
χυμός 2 λεμονιών
3 κομμένα κρεμμύδια
1,5 σκελίδα σκόρδο κοπανιστή
2 πράσινες πιπεριές κομμένες
4 τομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες
5 σπόροι κόλιαντρο
3 ξηρά τσίλι κομμένα χωρίς τους σπόρους
4 κουταλιές γιαούρτι
αλάτι - πιπέρι
λίγη ζάχαρη
χυμός 2 λεμονιών
3 κομμένα κρεμμύδια
1,5 σκελίδα σκόρδο κοπανιστή
2 πράσινες πιπεριές κομμένες
4 τομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες
5 σπόροι κόλιαντρο
3 ξηρά τσίλι κομμένα χωρίς τους σπόρους
4 κουταλιές γιαούρτι
αλάτι - πιπέρι
λίγη ζάχαρη
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μπλέντερ τα αβοκάντο μαζί με τα άλλα συστατικά ώσπου να γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα. Τα σερβίρουμε αμέσως με κομμάτια λαχανικών (καρότα, σέλερι, κόκκινες, πράσινες και κίτρινες πιπεριές κομμένες σε ραβδάκια, ανθάκια κουνουπιδιού, αγγούρι, μικρά μανιτάρια, φρέσκα κρεμμυδάκια, ραδίκια και κόκκινο λάχανο.)
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
![]() από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |