Κάρυ Μαλαισίας (bobuti) 1 ψήφοι

Κάρυ Μαλαισίας (bobuti)
 
 

Υλικά


1 κομμάτι ψωμί (8 εκ πάχος) βρεγμένο και διαλυμένο
500 γρ κιμά μοσχαρίσιο

Εκτέλεση

και τα βράζουμε ανακατεύοντας για λίγο. Τέλος προσθέτουμε ό,τι βραστά λαχανικά διαθέτουμε π.χ. αρακά, πατάτα πουρέ και ανακατεύουμε καλά. Αλείφουμε με βούτυρο ένα πυρέξ και βάζουμε μέσα το μίγμα, μετά χτυπάμε ένα αυγό με αλάτι και πιπέρι μέσα σ' ένα ποτήρι γάλα και το περιχύνουμε. Προσθέτουμε λίγους βώλους βούτυρο και το ψήνουμε στο φούρνο μέχρι η μεν μπεσαμέλ να πήξει, ο δε κιμάς να σκουρύνει στον πάτο του πυρέξ. Σερβίρεται με ρύζι.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες