Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Κριθαράκι με κρόκο 
Υλικά (6 μερίδες)
1 1/2 φλυτζ ζωμός λαχανικών (ή κοτόπουλου)
1 φλυτζ κριθαράκι
1/4 κουταλιά νήματα κρόκου κομματιασμένα
2 κουταλιές βούτυρο (ανάλατο)
1/4 φλυτζ παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
Εκτέλεση
Βράζουμε το κριθαράκι σε 1,5 φλυτζ μέχρι να γίνει al dente. Σε ένα μικρό μπολ διαλύουμε τον κρόκο και 1 κουταλιά από το υγρό που βράζει. Στραγγίζουμε καλά το κριθαράκι, το επαναφέρουμε στο σκεύος και ρίχνουμε ανακατεύοντας το μίγμα του κρόκου, το βούτυρο, την παρμεζάνα και αλατοπίπερο κατά τη γεύση.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |