Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Λευκά τυριά με σύκα και μαυροδάφνη 
Υλικά (4)
150 γρ. μανούρι
150 γρ. κατίκι
100 γρ. τυρί κρέμα
150 γρ. ξερά σύκα
2 ποτήρια μαυροδάφνη
1 ποτήρια κόκκινο κρασί
10 κόκκους μπαχάρι
κανέλλα σε ξύλο
150 γρ. κατίκι
100 γρ. τυρί κρέμα
150 γρ. ξερά σύκα
2 ποτήρια μαυροδάφνη
1 ποτήρια κόκκινο κρασί
10 κόκκους μπαχάρι
κανέλλα σε ξύλο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα σύκα στα δυο και τα βράζουμε με το κρασί, τη μαυροδάφνη και τα μπαχαρικά για 20΄ και τα κρυώνουμε. Ανακατεύουμε τα τυριά με τα μισά σύκα και τα απλώνουμε σε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο. Τυλίγουμε σε ρολό και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες για να σφίξει. Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε με τα υπόλοιπα σύκα και τη σάλτσα του κρασιού.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |