Μακαρονάκι με ελιές ανάμεικτες, μαγιονέζα και γιαούρτι 2 ψήφοι

Από ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ
Μακαρονάκι με ελιές ανάμεικτες, μαγιονέζα και γιαούρτι
 
 

Υλικά (6-8)

500 γρ. μακαρονάκι βρασμένο
150 γρ. ελιές μαύρες, χωρίς κουκούτσια χοντροκομμένες
150 γρ. ελιές πράσινες χοντροκομμένες χωρίς κουκούτσια
150 γρ. μαγιονέζα
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ. γ. πιπέρι καγιέν
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ. σπόροι παπαρούνας
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα με το γιαούρτι, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τις ελιές, προσθέτουμε το μακαρονάκι και το παγώνουμε στο ψυγείο για 2 τουλάχιστον ώρες πριν το σερβίρουμε.
1 αστέρια από 2 επισκέπτες