Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Μακαρονάκι με ελιές ανάμεικτες, μαγιονέζα και γιαούρτι 
Υλικά (6-8)
500 γρ. μακαρονάκι βρασμένο
150 γρ. ελιές μαύρες, χωρίς κουκούτσια χοντροκομμένες
150 γρ. ελιές πράσινες χοντροκομμένες χωρίς κουκούτσια
150 γρ. μαγιονέζα
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ. γ. πιπέρι καγιέν
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ. σπόροι παπαρούνας
αλάτι
πιπέρι
150 γρ. ελιές μαύρες, χωρίς κουκούτσια χοντροκομμένες
150 γρ. ελιές πράσινες χοντροκομμένες χωρίς κουκούτσια
150 γρ. μαγιονέζα
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ. γ. πιπέρι καγιέν
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ. σπόροι παπαρούνας
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα με το γιαούρτι, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τις ελιές, προσθέτουμε το μακαρονάκι και το παγώνουμε στο ψυγείο για 2 τουλάχιστον ώρες πριν το σερβίρουμε.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |