Μαρινάρα για λευκό κρέας 1 ψήφοι

Από ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Μαρινάρα για λευκό κρέας
Νόστιμη μαρινάρα για για λευκά κρέατα: χοιρινό, κοτόπουλο, κουνέλι
 
 

Υλικά

4 λίτρα νερό
1 ματσάκι μαιντανό
4 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες και με τη φλούδα
1 χούφτα πιπέρι κόκκους
1 κ.σ. θυμάρι ξερό ή 2 κ.σ. φρέσκο
1 κ.σ. δεντρολίβανο
4 φύλλα δάφνης
1 κρεμμύδι στα τέσσερα (προερ)
1/2 φλ. ζάχαρη
1 φλ. αλάτι

Εκτέλεση

-Βράζουμε όλα τα υλικά και μόλις ξεκινήσει η βράση κλείνουμε το μάτι και απομακρύνουμε την κατσαρόλα από την εστία.
-Το αφήνουμε να κρυώσει και το σουρώνουμε.
-Καλύπτουμε το κρέας που θέλουμε και το υπόλοιπο μπορούμε να το βάλουμε στο ψυγείο σε γυάλινο μπουκάλι.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες