Υλικά
4 λίτρα νερό
1 ματσάκι μαιντανό
4 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες και με τη φλούδα
1 χούφτα πιπέρι κόκκους
1 κ.σ. θυμάρι ξερό ή 2 κ.σ. φρέσκο
1 κ.σ. δεντρολίβανο
4 φύλλα δάφνης
1 κρεμμύδι στα τέσσερα (προερ)
1/2 φλ. ζάχαρη
1 φλ. αλάτι
1 ματσάκι μαιντανό
4 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες και με τη φλούδα
1 χούφτα πιπέρι κόκκους
1 κ.σ. θυμάρι ξερό ή 2 κ.σ. φρέσκο
1 κ.σ. δεντρολίβανο
4 φύλλα δάφνης
1 κρεμμύδι στα τέσσερα (προερ)
1/2 φλ. ζάχαρη
1 φλ. αλάτι
Εκτέλεση
-Βράζουμε όλα τα υλικά και μόλις ξεκινήσει η βράση κλείνουμε το μάτι και απομακρύνουμε την κατσαρόλα από την εστία.-Το αφήνουμε να κρυώσει και το σουρώνουμε.
-Καλύπτουμε το κρέας που θέλουμε και το υπόλοιπο μπορούμε να το βάλουμε στο ψυγείο σε γυάλινο μπουκάλι.