Μηλόπιτα διαίτης 6 ψήφοι

Από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Σ.
Μηλόπιτα διαίτης
 
 

Υλικά

900 γρ. μήλα καθαρισμένα σε κυβάκια
50 γρ. σταφίδα ξανθή
1 κ.γ. κανέλα τριμμένη
8 φύλλα μπακλαβά
50 γρ. μαργαρίνη λιωμένη

Εκτέλεση

Βάζουμε τα μήλα με τις σταφίδες και την κανέλα σε ρηχό ταψάκι για τάρτες. Αλείφουμε τα φύλλα με την μαργαρίνη. Τα θρυμματίζουμε και τα απλώνουμε πάνω από τα μήλα. Ψήνουμε στους 190 για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσει το φύλλο και να ξεροψηθεί.
3 αστέρια από 6 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες