Νηστίσιμες τηγανίτες 8 ψήφοι

Από Σοφία Π.
Νηστίσιμες τηγανίτες
 
 

Υλικά (2)

1 φλιτζάνι αλεύρι (όποιο είδος προτιμάτε)
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη)
2 κουταλιές της σούπας μπέικιν πάουντερ
1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι γάλα σόγιας
2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι

Εκτέλεση

Ανακατέψτε τα στερεά συστατικά (αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ , αλάτι) σε ένα μπολ. Προσθέστε το γάλα σόγιας και το λάδι στο μείγμα σας. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Βάλτε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά να κάψει και όταν είναι έτοιμο παίρνετε κουταλιές από το μίγμα του χυλού και τις ρίχνετε στο τηγάνι. Όταν το περίγραμμά τους γίνεται σκούρο και σκληρό, είναι έτοιμες. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει ο χυλός μας. Σερβίρουμε με ζάχαρη ή νιφάδες κουβερτούρας.
3 αστέρια από 8 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες