Ντιπ με τόνο και κάπαρη 1 ψήφοι

Ντιπ με τόνο και κάπαρη
Ένα ντιπ με άρωμα θάλασσας για το καλοκαίρι!
 
 

Υλικά

2 αντσούγιες
1 κουταλάκι του γλυκού κάπαρη
2 κονσέρβες τόνου σε ελαιόλαδο
210 γραμμάρια βούτυρο

Εκτέλεση

Κόβουμε τις αντζούγιες και στραγγίζουμε την κάπαρη και τον τόνο.

Τα χτυπάμε σε ένα μίξερ με το βούτυρο μέχρι να μαλακώσει το βούτυρο.

Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές

Ανήκει στις κατηγορίες