Ορεκτικό με λακέρδα και καρδιές αγκινάρας 3 ψήφοι

Ορεκτικό με λακέρδα και καρδιές αγκινάρας
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


150 γρ λακέρδα κομμένη σε κομματάκια
8 καρδιές αγκινάρας φρέσκες ή από κονσέρβα (αν βιαζόμαστε)
ελαιόλαδο
λεμόνι

Εκτέλεση

Ξεπλένουμε τις αγκινάρες και τις βάζουμε να βράσουν σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει για 5 λεπτά. Τις σουρώνουμε και τις τοποθετούμε σε μια βαθιά πιατέλα. Προσθέτουμε τη λακέρδα κομμένη σε κομματάκια, περιχύνουμε με ελαιόλαδο και λεμόνι και σερβίρουμε.
4 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες