Υλικά
600 γρ πατάτες
ελαιόλαδο
8 αυγά
4 ώριμες ντομάτες
150 γρ φρέσκια μοτσαρέλα
ελαιόλαδο
8 αυγά
4 ώριμες ντομάτες
150 γρ φρέσκια μοτσαρέλα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε λίγο λάδι και τηγανίζουμε τις πατάτες μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μεγάλο σκεύος και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τις πατάτες. Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε την εστία και ψήνουμε για 10 λεπτά.
Αναποδογυρίζουμε την ομελέτα και τοποθετούμε από πάνω τις ροδέλες της ντομάτας με τη μοτσαρέλα σε κομμάτια. Ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.