Πένες καρμπονάρα με παστουρμά και παρμεζάνα ρετζάνο 5 ψήφοι

Πένες καρμπονάρα με παστουρμά και παρμεζάνα ρετζάνο
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

450 γρ πένες
4 κουταλιές λάδι
3 κουταλάκια πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο ή κατά τη γεύση
200 γρ. τυρί παρμεζάνα ρετζάνο φρεσκοτριμμένο
100 γρ. παστουρμάς σε λεπτές φέτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
3 αβγά

Εκτέλεση

1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τον παστουρμά μαζί με το πιπέρι.
3. Επαναφέρουμε το ζυμαρικό στην κατσαρόλα του και το βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και επίσης τα αβγά και επίσης ανακατεύουμε μέχρι να αναμιχθούν καλά με το ζυμαρικό και να γίνουν.
4. Σερβίρουμε αμέσως σε ζεσταμένα πιάτα.
1 αστέρια από 5 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες