Πέστο κόκκινης πιπεριάς
Το πέστο είναι μία πολύ αρωματική συνατγή από την Ιταλία και αυτό με την κόκκινη πιπεριά ξεχωρίζει.
Υλικά
½ ματσάκι φρέσκο θυμάρι
2 σκελίδες σκόρδο
1 βάζο ψητές κόκκινες πιπεριές φλωρίνης
1 χούφτα φουντούκια
1 χούφτα φρεσκοτριμμένο τυρί πεκορίνο
ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
1 βάζο ψητές κόκκινες πιπεριές φλωρίνης
1 χούφτα φουντούκια
1 χούφτα φρεσκοτριμμένο τυρί πεκορίνο
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και στραγγίζουμε τις πιπεριές.Σε ένα μίξερ χτυπάμε καλά το θυμάρι, τα καρύδια, τις πιπεριές και το σκόρδο.
Προσθέτουμε αλάτι και μαύρο πιπέρι και στη συνέχεια το τυρί και αρκετό λάδι μέχρι να έχουμε μια καλή υφή πέστο.