Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Πολτός του κόκκινου κάρυ 
Υλικά
60 γρ. ξερό κρεμμύδι
60 γρ. σκόρδο τριμμένο
60 γρ. κιτρονέλα
½ κ. σ. ρίζες κόλιανδρου
½ κ. σ. ρίζες galangal
½ κ. γ. φλούδα kaffir lime τριμμένη
1 κ. σ. πάστα γαρίδας
5-10 ξερές πιπεριές χωρίς σπόρους, μουλιασμένες
½ κ. σ. αλάτι
60 γρ. σκόρδο τριμμένο
60 γρ. κιτρονέλα
½ κ. σ. ρίζες κόλιανδρου
½ κ. σ. ρίζες galangal
½ κ. γ. φλούδα kaffir lime τριμμένη
1 κ. σ. πάστα γαρίδας
5-10 ξερές πιπεριές χωρίς σπόρους, μουλιασμένες
½ κ. σ. αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να πολτοποιηθούν.
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |