Σαλάτα με φαρφάλες, φασολάκια, αβοκάντο και ντομάτα 2 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Σαλάτα με φαρφάλες, φασολάκια, αβοκάντο και ντομάτα
 
 

Υλικά

1 πακέτο φαρφάλες
200 γρ. πράσινα φασολάκια (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κατεψυγμένα)
2 ντομάτες
1 αβοκάντο
2 κ. σ. χυμό λεμονιού
1 χούφτα φύλλα φρέσκου βασιλικού
λάδι
ξίδι μπαλσάμικο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε αλατισμένο νερό βράζετε τις φαρφάλες με τα φασολάκια για 7 λεπτά. Καθαρίζετε το αβοκάντο και το ψιλοκόβετε. Το ραντίζετε με τον χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει. Κόβετε τις ντομάτες σε κύβους. Βάζετε το αβοκάντο, τις ντομάτες, 1/4 του φλ. λάδι και 2-3 κ. σ. ξίδι μπαλσάμικο. Αλατίζετε και ανακατεύετε. Όταν βράσουν τα ζυμαρικά και τα φασολάκια, τα στραγγίζετε και τα ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρετε με τα φύλλα του βασιλικού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες