Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Σάλσα βέρντε (πράσινη σάλτσα) 
Υλικά (8)
2 σκελίδες σκόρδο
1 μικρή χούφτα κάπαρη
1 μικρή χούφτα αγγουράκια τουρσί σε γλυκό ξύδι
6 φιλέτα αντσούγας
2 μεγάλα μάτσα μαϊντανός, μόνο τα φύλλα
1 μάτσο φρέσκος βασιλικός, μόνο τα φύλλα
1 μάτσο φρέσκια μέντα, μόνο τα φύλλα
1 κουταλιά μουστάρδα Dijon
3 κουταλιές κόκκινο ξύδι
8 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι χοντρό
πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο
1 μικρή χούφτα κάπαρη
1 μικρή χούφτα αγγουράκια τουρσί σε γλυκό ξύδι
6 φιλέτα αντσούγας
2 μεγάλα μάτσα μαϊντανός, μόνο τα φύλλα
1 μάτσο φρέσκος βασιλικός, μόνο τα φύλλα
1 μάτσο φρέσκια μέντα, μόνο τα φύλλα
1 κουταλιά μουστάρδα Dijon
3 κουταλιές κόκκινο ξύδι
8 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι χοντρό
πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, την κάπαρη, τα αγγουράκια τουρσί, τις αντσούγες και τα μυρωδικά και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και το ξύδι, και μετά προσθέτουμε βαθμιαία ανακατεύοντας το ελαιόλαδο μέχρι να πετύχουμε τη σωστή υφή. Εξισορροπούμε τις γεύσεις με το πιπέρι, με λίγο αλάτι και ίσως λίγο ξύδι ακόμη.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |