Σπαγγέτι με σολομό και σάλτσα μαρίναρα 2 ψήφοι

Σπαγγέτι με σολομό και σάλτσα μαρίναρα
 
 

Υλικά (4-6 μερίδες)


500 γρ. σπαγγέτι ή σπαγγετίνι
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 φλιτζ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
3 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά βασιλικός φρέσκος ψιλοκομμένος
1 κουταλάκι ρίγανη
400 γρ. σάλτσα τομάτας από κονσέρβα
1 κονσέρβα (180 γρ.) τοματοπολτός
1 κουταλιά σόγια σος
1 φλιτζ. ξηρό κόκκινο κρασί (απαραίτητο)
1 κουταλιά ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε ώσπου να γίνει τρυφερό. Προσθέτουμε την πιπεριά, τα μανιτάρια, το σκόρδο, τη ρίγανη και το βασιλικό. Ανακατεύουμε συνεχώς ώσπου τα λαχανικά να μαραθούν.
2. Προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας, τον τοματοπολτό, τη σόγια σος και το κρασί. Συνεχίζουμε το βράσιμο ανακατεύοντας τακτικά, ώσπου η σάλτσα να γίνει παχύρρευστη και να κοχλάζει.
3. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι. Τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες