Σπανακόρυζο 3 ψήφοι

Από ΕΛΠΙΔΑ Μ.
Σπανακόρυζο
 
 

Υλικά (4)

300 γρ. σπανάκι
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
1 φλ. τσαγιού λάδι
4 φλ. τσαγιού ρύζι
1 ματσάκι άνηθο
2-3 κ. σ. πελτέ ντομάτας
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι με λάδι, προσθέτουμε το σπανάκι , τον άνηθο, τον πελτέ, και το ανάλογο νερό. Δέκα λεπτά πριν βράσει το φαγητό μας ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε στα πιάτα στύβοντας από μισό λεμόνι πάνω από κάθε πιάτο.
0 αστέρια από 3 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές