Σχετικές Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
Μόλις μαγειρεύτηκαν |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Νέες
Συνταγές |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Σπαράγγια με σάλτσα βατόμουρου 
Συμπληρωματικό για κάθε πιάτο από μοσχάρι, κοτόπουλο ή θαλασσινά.
Υλικά (2-4 μερίδες)
Εκτέλεση
1. Παρασκευάζουμε τα σπαράγγια στον ατμό για 5-8 λεπτά ή μέχρι να γίνουν πράσινα και τρυφερά.2. Σε μια μικρή κατσαρόλα αναμιγνύουμε το γιαούρτι με τον χυμό λεμονιού και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
3. Σερβίρουμε σε πιάτα τα σπαράγγια ρίχνοντας από πάνω κουταλιές σάλτσας ή σερβίρουμε τη σάλτσα χωριστά.
|
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών |
![]() |
Οι νέες συνταγές στο email σας |
|
![]() |