Σπετσοφάϊ 14 ψήφοι

Σπετσοφάϊ
 
 

Υλικά (2-4 μερίδες)

1 μεγάλο λουκάνικο Πηλίου ψιλοκομμένο
10 μικρές πιπεριές (Πηλίου κατά προτίμηση)
3 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λουκάνικο σε μέτρια φωτιά και το τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές. Το βγάζετε σε ένα πιάτο και ρίχνουμε μέσα τις πιπεριές. Μόλις τηγανιστούν οι πιπεριές, ξαναρίχνουμε μέσα τα λουκάνικα, προσθέτουμε την ντομάτα και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μείνει με το λάδι του.
4 αστέρια από 14 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες