Υλικά
250 γρ. τυρί μασκαρπόνε
3 αυγά, που χωρίζονται (και χτυπάμε τα ασπράδια)
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
100 γρ. τραγανό παστέλι (όχι από σουσάμι αλλά από φουντούκια), κομμένο με το χέρι
3 αυγά, που χωρίζονται (και χτυπάμε τα ασπράδια)
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
100 γρ. τραγανό παστέλι (όχι από σουσάμι αλλά από φουντούκια), κομμένο με το χέρι
Εκτέλεση
1. Χωρίστε τα αυγά.2. Βάλτε τους κρόκους και τη ζάχαρη σε ένα μπολ και χτυπήστε μέχρι να αφρατέψει.
3. Προσθέστε το μασκαρπόνε και συνεχίστε το χτύπημα.
4. Προσθέστε το ψιλοκομμένο παστέλι.
5. Προσθέστε τα ασπράδια χτυπημένα.
6. Βάλτε το μίγμα σε μια ορθογώνια φόρμα ή σε περισσότερες μικρές τυλιγμένα με λαδόκολλα ή διαφανή μεμβράνη.
7. Βάλτε το στη κατάψυξη να παγώσει. Σερβίρετε με κόκκους καφέ ή τριμμένο φουντούκι.