Υλικά
8 φέτες του τοστ λευκό ψωμί στις οποίες έχουμε κόψει την κόρα
8 φέτες τσένταρ
¼ φλιτζανιού βούτυρο
8 φέτες τσένταρ
¼ φλιτζανιού βούτυρο
Εκτέλεση
Τοποθετούμε μία φέτα τυριού πάνω από κάθε φέτα ψωμιού και την τυλίγουμε σφιχτά σε ρολάκι.Λιώνουμε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία.
Τηγανίζουμε τα ρολά σε δόσεις γυρνώντας τα τακτικά, μέχρι όλες οι πλευρές να είναι χρυσαφένιες και το τυρί να έχει λιώσει, περίπου 3-4 λεπτά, προσθέτοντας βούτυρο, αν χρειαστεί.